Free Lips Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
@MEREPEK

*mood raya..*

Tuesday, October 23, 2007

ermm..semalam ingat nak tulis tp internet kat sini plak down..tapi x pe hari ini masih ada.
Dalam bulan ni banyak kerja yang mencabar menunggu....kata orang hidup mesti pandang kedepan..samaada saya nak atau tidak, saya tidak ada pilihan lain?
Bercerita pasal raya , raya tahun ni agak meriah jugakla berbanding tahun lepas.Dapat jumpa sedara mara dan kengkwan yang dah lama x jumpa.Yang x bestnya bila kita ditanya soalan yang sama...tut...tut..
Hidup bagaikan roda, kadang2 kita diatas kadang2 kita d bawah. Waktu tengah menaip ni kepala saya terasa mcm roda berpusing-pusing ..pening kepala.Banyak sangat makan ketupat dengan rendang kot...

Disini saya ingin memohon ampun dan maaf dari hujung rambut ke hujung kaki kepada suen.Saya ada satu berita yang kurang baik untuk disampaikan..saya tidak dapat menghadiri majlis yang penuh bererti bagi pihak saudari..ampun maaf dipinta sekali lagi.Kalau diikutkan hati saya memang nak pergi,tetapi disebabkan kejahilan saya tentang jumlah cuti tahunan saya, maka cuti tahunan saya tidak cukup untuk menampung waktu pergi dan balik ke sana.Saya amat berdukacita.Harap saudari dapat memaafkan saya sempena bulan syawal yang mulia ini.
Saya juga ingin memohon maaf kepada rakan-rakan yang lain atas kemungkiran janji.Yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk itu datangnya dari kelemahan dan kekurangan diri saya sendiri.

merepek@ 9:32 AM 0 comments

*About Me*

Zidot*
25*
Cat city*
simple life*


VISITOR:
*My Tag-board*