Free Lips Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
@MEREPEK

*Raya nak dekat..*

Tuesday, October 9, 2007

Hari Sabtu lepas aku disuruh untuk in-charge tour guide kat sini, tetapi aku memberi alasan agar aku tidak perlu turun kerja pada hari sabtu.Sib baik dia cakap ok.Ini disebabkan aku mempunyai agenda membuat biskut tempahan yang masih banyak belum siap lagi.Aku memulakan tugas pada pukul 7.30 pagi sampai 5 petang.Habis jugak tempahan orang aku kerjakan....

Ahad...aku membawa emak aku pergi ke pasar untuk membeli barang keperluan untuk berhari raya ..ya ampun ramainya orang..patutnya aku nak beli kasut raya..tapi hampeh jer...x sempat nak beli.Tahun ini aku kena sponsor air raya..untuk pengetahuan korang..org s'wak selalunya hari raya akan hidang air berkarbonat(air gas).Kitaorg x beli air bergas cuma air tin yang x bergas .Aku pun pegila beli air tin bebrapa crack...yang beli air semua org tua lelaki..diaorang pelik jer tgk aku pompuan sowang2 g beli air kat situ.Aku beli air manakala emak pergi beli barang lain.Bila sampai turn aku bayar,aku baru teringat duit dlm purse aku hanya Rm100,cashier tu pun kirala...jumlah semuanya lebih dari rm100,nebes jugak la skit..sib baik aku nampak mak aku x jauh dari situ.. aku pun dgn slumbernya ckp kat cashier tunggu kejap..aku pun berlari nak pinjam duit mak aku..huhu..akhirnya selesai...

Semalam plak, aku berkesempatan utk membeli kasut raya..kalo tidak alamatnya pakai selipar jela...aku mmg xde sandal langsung masa ni.....kakak aku plak asyik tanya x beli kasut raya ke?
Aku gunakan kupon yang aku dapat untuk membeli kasut raya ni....sib baik ade kupon..jimat sikit duit aku.

Esok last keja..pastu cuti ..hooray!!!...

merepek@ 3:16 PM 0 comments

*About Me*

Zidot*
25*
Cat city*
simple life*


VISITOR:
*My Tag-board*