Free Lips Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
@MEREPEK

*ceramah*

Thursday, November 22, 2007

minggu lepas ada ceramah kat tpt keje saya sempena minggu Q.byk jugakla saya dapat pengetahuan sepanjang ceramah tersebut.bagus jugak mendengar ceramah ni. org ckp dpt membuka minda.almaklum minda saya ni kurang terbuka.hahah.
ceramah hari pertama amat membossankan..
ceramah hari kedua..cayala penceramah tuh..kelakar giler..sib baik x giler
penceramah tuh nampak sempoi jer..slide pun x de...tapi bila dia mula membuka mulut...
mmg kelakar la...
antara cite dia yang saya ingat la
"it's not how much we earn,it's how much we spend"pastu dia cite la ade kwn dia minat sgt beli pisau..mcm2 pisau la kecil ade besar pun ade...hujung bulan pastu mengadu xde duit nak makan..dia pun ckp "tula ko beli pisau..pisau tuh dpt ko makan"..hehe

merepek@ 3:23 PM 1 comments

*About Me*

Zidot*
25*
Cat city*
simple life*


VISITOR:
*My Tag-board*