Free Lips Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
@MEREPEK

*roomate lama*

Thursday, November 8, 2007

Akhirnya dapat jugak saya menulis kat blog ni, setelah menghadapi masalah server dekat sini
Bukan saya x nak update tapi masalah server.

Sabtu minggu lepas,saya berjumpa dgn rakan2 roomate sewaktu matriks di Kolej Chermai Jaya Kuching Sarawak.lama rasanya x berjumpa.selalunya setahun sekali kita org akan berjumpa dan bertukar2 cerita. erm..nampaknya rakan-rakan yang setahun sekali berjumpa ni semuanya masih belum berpunya.kami x kisah janji rock.haha.. bestnyer jumpa kengkawan yang sekepala ni.terlupa pulak nak ambik gambar.Kami bercadang untuk melawat rakan saya Jenn, yang bekerja di Sabah di samping dapat melancong mungkin pada tahun hadapan.lama dah x jalan-jalan kat luar negeri sarawak.rasanya dah tiga tahun saya tidak menjejakkan kaki ke luar Kuching.

banyak bende yang tidak menarik terjadi dalam hidup saya minggu ni.harap-harap minggu akan datang segalanya berjalan lancar.

luahan hari selasa 6/11/2007

*bengang*

aku bengang
memang aku bengang
bengang,bengang,bengang

sakit hati,
sakit mata,
semuanya menyakitkan,
semuanya mem@#$%^,

itulah ragam manusia,
terima sajalah,
walau aku mahu ataupun tidak,
aku memang cukup bengang!!!

merepek@ 11:53 AM 0 comments

*About Me*

Zidot*
25*
Cat city*
simple life*


VISITOR:
*My Tag-board*